Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Prvé ohlasy ku knihe Návod na prežitie pre ženu Tlačiť E-mail


Skvelé, vďaka tejto knihe sa mi už neťaží vstávať k tlačiarni 100krát za deň!
Zuzana, 28. nov 2013

Keď sa na niečo teším, zvyčajne sa sklamem ale táto kniha ma nesklamala. Našla som v nej všetko, čo potrebujem a ešte aj veľa noviniek. Navyše aj technicky som vyspelejšia - už viem čo je to QR kód a viem ho aj používať :)
28. nov 2013

Na tuto knihu sa jednoznacne oplatilo par rokov pockat :) Kniha, tak ako vsetky ostatne knihy Dr. Bukovskeho je napisana zrozumitelne pre kazdeho, s vtipom a sarmom typickym pre autora :) Je plna rad, odporucani, milo doplnena odkazmi na prijemnu hudbu, rozhovormi so znamymi osobnostami a verim ze kazda zena si v nej najde kapitolu, ktora ju zaujme.
Daniela, 28. nov 2013

Knizka od dr. Bukovskeho predcila moje ocakavania. Velmi sa mi paci jazyk, ktorym je cely text stylizovany. Jednotlive temy su rozobrate strucne, ale obsah je velmi vystizny, ziadne zbytocne omacky. Zaujimave je, ako su v nej zhodnotene aj "nove" moznosti riesenia problemov ako napr. liposukcia alebo silikonove prsnikove implantaty. Tato knizka sa stala mojou kazdodennou spolocnickou :)
Tina, 28. nov 2013

Na knihu somdlho čakala a nesklamala ma.Mám rada štýl písania Mudr. Bukovského,jeho prehľad a humor.Vážim si jeho prácu lebo zozbieranie všetkých informácií a zoštylizovanie do takej formy,aby boli zrozumiteľné pre širokú čitateľskú základńu je náročné a preto hodné obdivu.Určite veľmi doporučujem všetkým.
Anna, 28. nov 2013

Kniha je skvelá, nádherná, úžasná !!! Ďakujem
Soňa, 18. nov 2013

Už som ju prečítala, je úžasná, ale nedá sa to absorbovať naraz, je tam veľa rád, ktoré sú pre ženy "dennodenné". Takže budem sa k nej pravidelne vracať!!!!!!
Anna, 18. nov 2013

Pán doktor, ja už vašu knihu mám a neľutujem, že som si ju kúpila. Je fakt vynikajúca. Páči sa mi, že tam rozoberáte presne tie témy, ktoré ženy zaujímajú a je napísaná zrozumiteľne a vtipne, čo ma dosť prekvapilo (samozrejme milo). Na trhu je strašne veľa všelijakých knižiek s rôznymi radikálnimi názormi, ale mne sa ten váš páči - je veľmi rozumný a hlavne podľa môjho názoru prirodzený a logický:-). Prajem vám veľa spokojných čitateliek ...
Andrea, 18. nov 2013

Aj mne dnes prisla knizka a uz je aj kusok precitane nesklamala je super
Adriana, 18. nov 2013

Mam knihu Navod na prezitie pre muzov..pecka..jednoducho a laicky popisane vsetko.. az naskrabem zvysnych 30 €, idem aj na zeny.. a ked dalsiich, tak na bejby:))) Hovorte si co chcete...tie knihy su bomba
Martina, 18. nov 2013

Ja som sa na tuto knihu tesila, lebo som o nej citala len same pozitiva, ale po prelistovani som zostala sklamana. Je to len dobry marketingovy tah a obrovska reklama pred Vianocami. Mala som pocit, ze vsetky rady co su tam si viem lahko pozriet aj na internete, vtedy ked sa ma budu tykat. Predsa si nebudem citat o mononukleoze a menopauze ked sa ma to netyka ( a to bolo 85% knihy). A ked to budem potrebovat, google to vyriesi :)
adrien, 13. nov 2013

..kniha je úžasná! Zatiaľ mám za sebou len tri rady alebo tzv. kapitoly, ale perfektne som sa popri nasávaní užitočných informácií aj pobavila
Saša, 13. nov 2013

Túto úžasnú knihu som si zamilovala od prvého písmenka.
Natália, 13. nov 2013

Kniha je skvelá a mám ju naozaj poruke, lebo ju dosť potrebujem. Obdivujem to množstvo práce, ktoré je za ňou a verím, že sa Vám snáď dostane za to všetko aj primeranej čitateľskej odmeny :)
Eva, 12. nov 2013

Pútavo zvolené témy, veľmi príjemný zážitok z čítania, zábava a uchopiteľné tipy. Myslím, že ženy si ju budú sami navzájom odporúčať.
Miro, 11.nov 2013

Ďakujem za knihu, je to radosť čítať, vidno za tým kopu práce, taká kvalita informácií nie je v SR literatúre vídaná Aj s Návodom pre muža ako prežiť mi veľmi pomáha pri mojej práci...
Alenka, 6. nov 2013

Keď som ju včera zbadala v Martinuse, nemohla som sa od nej "odlepiť":-)Už pomaly finishujem s 50 Shades of Grey a viem akou ďalšou knihou chcem pokračovať:-)!
Petra, 7. nov 2013

http://www.chudnutie-ako.sk/literatura/igor-bukovsky-navod-na-prezitie-pre-zenu/
Miro Veselý

Jupíííí. Ďakujem! Výborné! Mega vtipné, vlastne ako vždy! Milé! Múdre!Poučné a veľmi veľmi dôležité, aby sme si to prečítali! Niektorými Vašimi poznámkami ste to ostatným mužom urobili ťažšie. A asi viete prečo ste to urobili :o)
Katarína, 5. nov 2013

Tiež som z tých, ktorý písali do AKV a pýtali sa na knihu pre ženy. Je super. Je zaujímavá, vtipná, pekná a múdra... ako správna žena ;-)
Lenka, 4. nov 2013

Súhlasím, že sa oplatilo tak dlho čakať a konečne prišlo aj na to "nežnejšie" pohlavie :-) Veľká vďaka pán Dr. kniha je výborná s obrovským množstvom užitočných informácii a krásnymi obrázkami ako vždy...nesklamali ste nás a naozaj ste si dali veľmi záležať. A Vianoce môžu prísť...
Nina, 4. nov 2013

Výborný titul, oplatilo sa počkať. Obsahuje naozaj veľa užitočných informácii a zaujímavých faktov, ktoré nie sú podané nudne, ale veľmi zrozumiteľne, nevtieravo vtipne. Čo sa týka rozdelenia knihy- je veľmi prehľadná, v prípade potreby si v nej viete bez problémov vyhľadať čo potrebujete. Jednoznačne odporúčam, je to naozaj jedna múdra kniha :)
Soňa, 1. nov 2013

Perfektne rozdelená kniha čo sa týka jednotlivých kapitol aj po obsahovej stránke. Naozaj sa nepamätám, kedy som naposledy videla knihu, kde je tak veľa užitočných informácií. Ja som ocenila aj názor MUDr. Bukovského ohľadom očkovania žien proti HPV (pre a proti)..
Myslím, že kniha by mala byť "povinnou výbavou" každej ženy. Oceňujem aj humor autora.
ll, 30. okt 2013

Ozaj je kniha krááásna a múdra. Zamilujete si ju pre jej nežnosť, nápady a všetko to ostatné. Jednoducho - je to jedinečná rozprávka pre ženskú dušu (aj o tej sa niečo dozviete.)
aa, 28. okt 2013

Výborná kniha a veľmi praktický a prehľadný návod na každodenné zvládanie povinností pracovných či rodinných každej ženy, bez zdravotnej umy a s úsmevom na perách. Skutočne z medicínskeho hľadiska prehľadné a praktické členenie kapitol umožní veľmi rýchlo každej žene identifikovať svoj vlastný problém, posúdiť jeho závažnosť a nájsť cestu ako ho vyriešiť , alebo mu predísť, Doporučujem ženám všetkých vekových kategórií pre komplexnosť záberu, ktorá vychádza z rozsiahlych skúseností autora nielen s z medicíny a vtipného a pútavého písania, ale aj so samotným "subjektom" knihy - ženami !
MUDr. Slavomír Šuch, 24. okt 2013


 

 

 

 
E-LINE space