Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Reakcie a skúsenosti Tlačiť E-mail

(niektoré z množstva reakcií na knihu - nadšené aj triezve)

Týmto by som sa Vám chcela poďakovať za vašu knihu,Teraz to zíde. Prečítala som ju pred dvomi mesiaci a aj vďaka nej mám o desať kíl menej. Ešte raz ďakujem.
Želka

Pane doktore, přečetla jsem si Vaši knihu - Hubnutí bez blbnutí a chci Vám moc poděkovat. Nejhlasitěji jsem se smála u staré Toxibabi. Děkuju Vám, vaše kniha je přesvědčivá, věřím Vám, protože se nepodbízíte a pravdivě uvádíte, že nepřicházíte s něčím novým.
Vaše čtenářka Danka Šedivá, Praha

Pan Bukovsky, davajte ma vsetkym za priklad.. schudla som neuveritelnych desat kilogramov, ja, ktora som vlastne ani neplanovala nikdy chudnut.. trvalo mi to tri mesiace, momentalne stagnujem, ale este chcem dat par kil dole.. a to vsetko len na tejbe (3x tyzdenne), squash (1x do tyzdna po 2 hodiny) a za pomoci zdraveho stravovania 5 x denne, jedine, co som davala do ust sladke, bol med aj to len na ranajky. a teraz som stastna!!!!! jem strasne vela ovocia a zeleniny, takze tento rok ma obisla aj jarna unava!
Dovi, Danka*

Vážený pane doktore, Vaše kniha Hubnutí bez blbnutí je opravdu senzační. Pro Vás je jistě logickým vyústěním odborných poznatků, my ji však s kamarádkami považujeme za p ř e v r a t n o u. Nedokážete si představit, kolik mýtů jste v nás zboural a to navíc velmi důvtipnou formou. Osobně se neusiluji o hubnutí, zajímá mě zdravý styl života a Vy jste teď rozpýlil tmu nevědomosti světlem poznání :-). Moc se těším na Vaši knihu Hned to bude, koupím si ji za odměnu po červnovém amatérském triatlonu. Děkujeme mnohokrát za vše. Srdečně zdravíme z Moravy a přejeme vše dobré.
Hanka

Dobry den, aspon tymto sposobom by som chcela podakovat AKV a zvlast MUDr. Bukovskemu. S nadsenim som takmer "zhltla" za tri dni knihu "Teraz to zide". Je to velka ulava ze sa uz nebudem trapit so ziadnymi dietami a mam skvely navod a kopu potrebnych informacii na to aby som dala svoje telo do poriadku :) Zatial je to asi len 4.-5.den mojho "noveho" zdraveho zivota, ale uz teraz sa citim tak, ze takmer lietam nad zemoun - pomaly sa stracaju vsetky zazivacie tazkosti, unava a drobnosti ktore ma otravovali.Po precitani knihy som zacala navstevovat tuto stranku a nestiham sa cudovat kolko je tu skvelych veci. Najviac ocenujem fakt,ze ludi nezavadzate a pritom vysvetlujete vsetko tak, aby to clovek pochopil ako informaciu pre seba, nie nieco co sa "musi" alebo "nesmie" :) lebo to niekto povedal. Drzim vam v AKV palce a tesim sa na nove informacie. Pekny den.
Mirka Mitkova

Prečítala som ju na "dúšok". Súhlasím s každou vetou a hlavne chudnem. Neuveriteľné. Niektorí "odborníci " tvrdili, že po 50-tke to už nejde. Ďakujem.
Maťa

Výborne napísaná kniha, jednoducho vysvetľuje megabludy a megafakty o chudnutí, dozvieme sa, prečo sme ešte neschudli a to všetko s humorom. Pri čítaní som sa nasmiala a veľa, veľa kapitol sa ma týkalo, niekedy som sa až červenala :) Myslím, že si v nej každý nájde to svoje.
Nováková A.

Naozaj velmi dobra kniha, a co je najdolezitejsie... mozete preskakovat kapitoly STALE to ma zmysel a zaujme to. kniha dava odpovede na mnohe otazky, ktore niesu ludom, ktorí chcu schudnut jasne. paci sa mi aj pouzity humor. vrelo odporucam.
Lucia

Ja tuto knihu milujem citala som kazdu kapitolu hadam dvadsat krat a stale citam. Niektore vtipne kapitoly viem aj z pamati. No ucinok to malo uzasny schudla som 15 kg a cvicenim naozaj vypestovala postavu, dokonca som bola aj optimistickejsia,,,,ja som ale pribrala naspat, jojo efekt tam nebol ale skor to ze som odmalicka naucena ine vzory stravovania(kedze som pevna cely zivot tak som sa toho jednoducho zlakla a vedome sa zacala prejedat) ale tato kniha ich uspesne maze .......teraz som zacala znovu 3 kg dole a myslim ze teraz uz to bude trvale aj muzovi len tym ze mu citam ubudlo a ho castejsie pocujem to neni moc zdrave:)....., zanecha to jednoduche silne stopy v mysleni a nabada dobrym smerom a uz mam aj dalsie knihy ktore s radostou citam celej rodine.....a kapitolu o fyzickej aktivite z knihy Navod na prezitie pre muza som ani nedocitala co som utekala na prechadku...neviem sa dockat dalsich knih.
Zuzka

Poviem to v kratkosti. Schudol som s nou 20 kg za 3 mesiace. Teraz ju idem citat 3x krát,lebo stále by si mal človek oprašovať data a tým sa to lepšie zapamata a praktizuje. Dakujem.
Peter

Túto knižku som si zamilovala. Zdala sa mi vtipná a pravdivá .Skúšala som aj 90 dnovu dietu a počas nej som pribrala 3 kg ,ja nemozem vela bielkovin. Je pravdovravná, nezavádza a múdremu človeku otvotí oči.
Dominika

Ahojte, ja som si knihu kúpila úplne náhodou ... mala som náladu kúpiť si niečo pekné a táto kniha na mňa zažmurkala. Vôbec mi nevadí, že tam nie sú obrázky ani farby. Text je výborne rozčlenený = aj keď je obsah občas náročný a musím ho prečítať aj dva - tri krát, vďaka členeniu sa číta ľahko. Aj na môj vkus je tam veľa smajlíkov, no na druhej strane veľmi sa mi páči, ako sa p. Bukovský odvoláva aj na rôzne knižné a webové zdroje, jeho práca tak pôsobí veľmi seriózne a dôveryhodne. Už sa mi dávno nestalo, že si knihu "znehodnocujem" zvýrazňovaním zaujímavého textu. Knihu vrelo odporúčam ako darček k blížiacim sa Vianociam.
Mária V.

Rada by som napísala svoj pohľad na túto knihu.
Mne nie celkom vyhovujúci štýl písania a to nekonečné množstvo smajlíkov :-) je na druhej strane vyvážené zaujímavým pohľadom na zdravý životný štýl.
Páčili sa mi niektoré užitočné rady, ktoré si určite zaradím a budem sa snažiť podľa nich fungovať. V zásade ale platí, že vyvážená strava a pohyb musia priniesť výsledky...
Barbora

Mám veľmi rada knihy od pána Bukovského a to mám 22 rokov a stihla som nainfikovat aj ostatných clenov rodiny.Mám ho rada pretoze sa snaží presvetlit nase mysle, že jedlo može byt výborným liekom,viete ako dlho mi trvalo presvedčit moju babku a dedka, že na rezni a hranolcekoch nieje nic dietne ale takto zmysla asi polovica populacie,takze si myslim že pán Bukovský či si to už uvedomuje alebo nie,má veĺký vplyv a takýchto ludi nieje na nasej scene vela.
Andrea

...táto kniha Dr. Bukovského je náročná, obsiahla, dobrá -ale aj a ťažká - od neskutočného množstva informácií o nás, o našom tele, o našej hlúposti i slabosti, o omyloch, ktorým veríme, o tom, čo na nás dolieha a bombarduje nás z každej strany a klame nás. Obdivujem odvahu, s akou ju písal, múdrosť, ktorú pri tom potreboval a istotu, s ktorou ju ponúka. Ak "chudnúť s anjelmi" - tak nech je jedným z nich pán doktor Bukovský! Len tak "to zíde"!!
Smutná

Pri prvom pohľade na knihu ma schladila jej "šedosť" a strohosť. Nezvyklé na doteraz veselé, pútavé a živé knihy pána doktora. Skoro som si ju nekúpila. Ale bolo pred sychravým víkendom a ja som mala chuť do niečoho nového sa začítať. Tak som si ju jednoducho zobrala. Po prvých stranách som mala výčitky za moje pochybnosti, že ma táto kniha nezaujme. Ako ma to len mohlo napadnúť! Knihy od dr. Bukovského sú skrátka skvostné, vysoko profesionálne, podložené rokmi praxe a štúdia, nehovoriac o úžasnom a trefnom humore, ktorými to všetko nadľahčí. A tá šedosť má svoj význam. Nerozptyľovať sa obrázkami (tých si môžeme užiť v iných knihách), sústrediť sa na text a hlavne si niečo, ak nie aj veľa si zapamätať. Už to skrátim, hoci slov by bolo oveľa viac na chválu. Ďakujeme pekne pán doktor za túto bibliu životosprávy. Veľmi sa teším na avízovanú knihu venovanú ženám.
Zoričáková
 

 

 
E-LINE space