Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home arrow Zaujímavosti arrow Chcete chudnúť?
Chcete chudnúť? Tlačiť E-mail

ImageA myslíte to vážne? Toto všetko je tu iba pre tých, ktorí už nechcú byť klamaní! Pre tých, ktorí odmietajú diéty, prášky, práškové diéty, gély, gélové diéty, náramky, náramkové diéty (určite sú aj také!), „zázračné spaľovače tuku“ a ostatné blbosti, za ktoré ľudia okolo nás nepochopiteľne vyhadzujú desiatky miliónov eur..

Toto je skutočnosť, ktorú mnohí odmietajú prijať – Prečo diéty nefungujú?

Ak chcete/potrebujete schudnúť a máte odvahu veriť pravde a sebe, môžu vám pomôcť aj:

Ak ste už objavili tú veľkú pravdu o chudnutí (= VAŠE kilogramy nemôže schudnúť za vás nikto a nič, musíte to urobiť VY), môžete prežiť aj takýto krásny príbeh:

Dobrý deň,
v prvom rade by som sa Vám chcela veľmi poďakovať. Totiž jedna z vašich knižiek mi úplne zmenila život. Stále som bojovala so svojou váhou, hoci som nikdy nebola príliš tučná, ale kilogramov som mala vždy navyše. Už od svojho detstva som sa snažila schudnúť, no nič nepomáhalo. Pochybovala som či, sa vôbec dá schudnúť a už vôbec bez pomoci akéhokoľvek špecialistu či odborníka. Až prišiel jeden zlomový moment (presnejšie február roku 2012) a to keď sa mi dostala do rúk Vaša knižka Teraz to zíde. A predstavte si...ono to naozaj zišlo:).
Dodnes sa mi podarilo schudnúť neuveriteľných 17 kg a o to viac ma teší fakt, že sa mi to podarilo vďaka zdravej strave a zdravému životnému štýlu. Vaša knižka mi konečne otvorila oči. Totiž dovtedy som žila v omyle, že sa stravujem zdravo. Ale po jej prečítaní som zistila, že moja strava sa vôbec nedá nazvať zdravou. Našťastie teraz sa to už všetko od základov zmenilo a môžem povedať, že je zo mňa oveľa šťastnejší človek. Začala som sa viac zaujímať o jedlo a zdravé stravovanie je pre mňa veľkým snom, lebo ešte stále mám čo naprávať. Preto veľmi rada navštevujem Vašu stránku a taktiež sa vždy teším, keď Vás znovu vidím v Teleráne:). Ešte raz ďakujem za vašu knižku, vďaka ktorej som pochopila, že schudnúť bola tá najľahšia viac, ktorú som mohla pre seba urobiť.


Michaela Vaščurová, Poprad


Alebo takýto:
Prečítala som túto knihu na „dúšok“. Súhlasím s každou vetou a hlavne chudnem. Neuveriteľné! Niektorí „odborníci“ tvrdili, že po 50-tke to už nejde. Ďakujem. Maťa, 1.10.2012

Takýchto príbehov nie sú síce milióny, ale existujú a sú to príbehy naozajstné, nie marketingové. Pridáte sa?

Či už s nami alebo bez nás, držíme vám palce a želáme úspech! A hlavne: neklamte sami seba a nedajte sa klamať!


Dr. Igor Bukovský

 

 
E-LINE space