Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home arrow Produkty arrow Semináre a kurzy
Semináre a kurzy AKV Tlačiť E-mail

Image Momentálne semináre a kurzy neprebiehajú. O novej ponuke a termínoch sa určite dozviete na našom Facebooku.

 

Pripravili sme pre Vás novú formu našich služieb: semináre a kurzy. Chcete sa o nich dozvedieť viac?

Aký je rozdiel medzi seminárom a kurzom?
Seminár je (väčšinou) jednorazové akcia, ktorá má charakter interaktívnej prednášky s diskusiou, názornými ukážkami, meraniami a pod.
Kurz je dlhodobejší program, ktorý tvoria rôzne interaktívne prednášky s diskusiou, merania, kontrola a hodnotenie výsledkov rôznych zdravotných vyšetrení, ktoré si klienti realizujú tak, aby boli hradené ich zdravotnou poisťovňou, ochutnávky, spoločné aktivity v AKV aj mimo nej a pod.

 ►► Prečo absolvovať seminár/kurz v AKV?
 ►► Vyberte si konkrétny seminár alebo kurz
 ►► Zvoľte si dátum a čas a prihláste sa

 

Mám ísť radšej na seminár alebo na osobnú konzultáciu?
Veľmi radi Vám pomôžeme aj pri osobnom stretnutí v rámci konzultácie. Naše kurzy a semináre však vychádzajú v ústrety aj tým našim klientom, ktorí by radi využili služby AKV, ale individuálne konzultácie sú pre nich z nejakých dôvodov nemožné. Semináre a kurzy organizujeme v malých skupinkách 6 – 10 ľudí, čo nám umožňuje skombinovať dva dôležité aspekty: znížiť cenu našich služieb a pritom zachovať individuálny charakter nášho vzťahu s Vami. Určite sa teda nebudete cítiť stratení ako na veľkých podujatiach, ale súčasne Vám za dostupnú cenu poskytneme všetky naše vedomosti a skúsenosti, súkromie a možnosť individuálneho kontaktu s našimi lektormi. Témy seminárov a kurzov budeme postupne rozširovať tak, aby pokryli všetky najčastejšie problémy, ktoré v rámci AKV riešime. Tu nájdete našu ponuku seminárov a kurzov.

Kto vedie kurzy a semináre AKV?
Našim hlavným lektorom je Dr. Igor Bukovský, ktorý má dlhoročné skúsenosti z pôsobenia v AKV. V rámci niektorých dlhodobejších kurzov angažujeme podľa potreby aj externých špecialistov z oblasti psychológie, klinickej farmakológie a iných medicínskych odborov. K našim spolupracovníkom patria tiež skúsení kondiční tréneri a fyzioterapeuti.

Ako sa na seminár/kurz môžem prihlásiť?
Vyberte si konkrétny seminár alebo kurz. Zvoľte si najbližší dátum a čas konania, ktorý Vám vyhovuje. Prihlásiť sa môžete priamo cez našu stránku – komunikovať bude s Vami naša asistentka AKV Mgr. Petra Gálisová.

Musím zaplatiť vopred alebo stačí priamo na mieste?
Rozhodnite sa sami podľa toho, či chcete mať miesto v seminári/kurze isté alebo nie: ak sa na seminár/kurz prihlásite záväzne, obratom Vám mailom pošleme zálohovú faktúru a po jej uhradení na účet AKV, máte miesto v seminári/kurze zabezpečené. Tí, ktorí sa rozhodnú svoju účasť na seminári/kurze uhradiť až priamo na mieste, budú obslúžení podľa poradia, v akom prišli. Maximálna kapacita každej akcie je 10 ľudí. Podrobné informácie o Obchodných podmienkach.

Ak chcem svoju účasť uhradiť priamo na mieste, ako sa môžem dozvedieť, či sú ešte voľné miesta?
V zozname seminárov a kurzov, je pri každom dátume konkrétnej akcie uvedený aj počet ešte voľných (= neuhradených) miest. Maximálna kapacita akcie je 10 ľudí. Prípadne sa o počte miest, ktoré ešte nie sú rezervované úhradou, môžete informovať telefonicky na našom čísle 02/212 999 27. Telefonické rezervácie bez uhradenia poplatku, žiaľ, neakceptujeme.

►►Vyberte si konkrétny seminár alebo kurz

Môžu si semináre a kurzy objednať aj firmy?
Samozrejme. Naše dlhoročné skúsenosti s prednáškami ukazujú, že o témy, ktoré ponúkame, je veľký záujem medzi manažérmi aj zamestnancami. Firma môže svojim zamestnancom hradiť semináre a kurzy v rámci benefičných alebo sociálnych programov. V prípade záujmu radi vyhovieme aj špeciálnym termínom zvolenej akcie (za predpokladu, že počet účastníkov bude maximálny = 10 ľudí).

Kde sa semináre/kurzy konajú?
Všetky semináre a kurzy AKV sa konajú priamo v sídle AKV na Bosákovej ul. č. 7 v Petržalke (vedľa domu nábytku Albero) – pozrite si mapku, kde nás nájdete.

►►Zvoľte si dátum a čas a prihláste sa

Nevyhovuje Vám žiadny uvedený termín?
AK Vám žiadny z termínov, ktoré sú momentálne vypísané na konanie semináru/kurzu podľa Vášho výberu nevyhovuje, existujú ešte tieto možnosti:

  • Medzi svojimi známymi, kolegami alebo príbuznými zorganizujete skupinu najmenej 6 ľudí a my Vám ponúkneme špeciálny termín podľa Vašich požiadaviek na deň a dennú dobu (termíny neposkytujeme jedine počas víkendových dní a dovolenky).
  • Oslovíte svojho zamestnávateľa, aby seminár ponúkol pre svojich zamestnancov a my radi nájdeme termín, ktorý bude vyhovovať požiadavkám Vášho zamestnávateľa.

Získam ešte niečo naviac?
Účasť na akomkoľvek našom seminári alebo kurze Vám prináša aj rôzne výhody a privilégiá v AKV:

  • Získate napríklad 30 %-nú zľavu na knihy dr. Igora Bukovského, ktorú Vám poskytneme pri nákupe priamo v AKV.
  • Táto výhoda platí pre všetky dostupné tituly v akomkoľvek množstve – sú to užitočné darčeky pre Vašich blízkych a známych.
  • Knihy môžete navyše dostať aj s podpisom a venovaním autora.
  • Získate aj 10 %-nú zľavu na ostatné semináre, kurzy či osobné konzultácie, ktoré si vyberiete z našej ponuky služieb.
  • Pokúšame sa pripraviť tiež rôzne bonusy, ktoré budete môcť využiť aj v iných zariadeniach, či obchodoch.

Čo mám urobiť, ak sa na seminári/kurze nemôžem z vážnych dôvodov zúčastniť, ale účasť mám už zaplatenú?
Ak z nejakých dôvodov nemôžete absolvovať seminár/kurz, ktorí ste už uhradili, prosíme Vás, aby ste nám túto skutočnosť oznámili mailom alebo telefonicky čo najskôr. Situácia má tieto riešenia:

  • Náhradný termín: Asistentka AKV s Vami dohodne náhradný termín, ktorý Vám bude vyhovovať - táto možnosť je dostupná do 72 hodín pred začatím akcie.
  • Náhradný účastník: Namiesto Vás môžete na seminár/kurz poslať svojho príbuzného či známeho - táto možnosť je dostupná do 24 hodín pred začatím akcie.
    Upozornenie: asistentka AKV musí byť informovaná o osobe, ktorá príde namiesto Vás. Bez uvedenia mena a Vášho súhlasu s účasťou náhradníka, AKV nemôže Vaše miesto poskytnúť inej osobe.
  • Refundácia a storno poplatky:
    • Ak nám oznámite svoju neúčasť minimálne 72 hodín pred konaním akcie a požiadate o vrátenie úhrady a uvediete číslo účtu, na ktorý majú byť prostriedky prevedené, budeme Vám refundovať 90 % pôvodnej sumy.
    • Ak nám oznámite svoju neúčasť menej ako 72 hodín pred konaním akcie a požiadate o vrátenie úhrady a uvediete číslo účtu, na ktorý majú byť prostriedky prevedené, budeme Vám refundovať 50 % pôvodnej sumy.
    • Podrobnejšie informácie o Obchodných podmienkach nájdete tu.

Čo si mám so sebou priniesť?
Zvedavé oči, otvorené uši, otázky a kúsok miesta v duši

 
E-LINE space