Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home arrow Objavili sme arrow Veggi wash je opäť tu!
Veggi wash je opäť tu! Tlačiť E-mail

Image

Veľmi sa tešíme, že Vám môžeme priniesť túto dobrú správu! Veggi wash, ktorý ste si obľúbili a na ktorý sa často pýtate aj vo vašich mailoch, je po prechodnom výpadku opäť na trhu...
 

Pre tých, čo ho náhodou nepoznajú, iba základná informácia: ide o čistiaci prostriedok na ovocie a zeleninu, ktorý je absolútne bezpečný a neškodný, pretože obsahuje len účinné látky rastlinného pôvodu (kokos, kukurica a pod.). Odstraňuje nielen chemické látky, ale aj mikroorganizmy. A keď vám trochu z neho na ovocí zostane, nevadí. V novom balení a širšej ponuke ho nájdete najmä v predajniach zdravej výživy.

Toto je naša pôvodná informácia o veggi wash:

„Pre tých, ktorí sa trápia umývaním ovocia a zeleniny, ale aj tak sú neistí, či teplá voda stačí, máme dobrý nápad: skúste tento bio čistiaci prostriedok vyrobený na báze kokosového oleja, ktorý sa jednoducho používa a podľa údajov výrobcu pesticídy, fungicídy a všetky -cídy aj vosky odstraňuje veľmi účinne. Kúpil som si jeden a skúšam  ho :-)

Aby ste nemuseli každý kúsok ovocia umývať pred jedením zvlášť, skúste to urobiť takto: donesiete si domov napríklad nákup ovocia, tak všetky jablká, hrušky, citrusy a pod. vysypte do drezu, napustíte ho teplou vodou, pridajte Vegiwash a umyte všetko naraz. Potom opláchnite pod vlažnou vodoiu, dosucha utrite a uložíte do chladničky. A každý kúsok ovocia, ktorý vytiahnete, je už čistý :-)

Drobné ovocia ako napr. hrozno, tvrdé jahody, čerešne a pod. umývajte takto: ovocie vložte do mikroténového vrecka, ktoré napustíte teplou vodou a pridáte pár kvapiek Vegiwash. Vreckon uzavriete tým, že otvorený koniec niekoľkokrát zatočíte a všetko potom opatrne, ale dôkladne v zavretom vrecku "preperte". Špinavú vodu vylejte a ovocie potom ešte rovnakým spôsobom dvakrát opláchnite v čistej vlažnej vode.

Odporúčame umývať aj citrusy - ešte predtým, ako odstránite ich šupku.



A tu nájdete viac informácií: www.veggiwash.sk

 

Igor Bukovský, 25.11.2010

 

© Ambulancia klinickej výživy

www.akv.sk

02/212 999 27

 

 


 
E-LINE space