Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Odhaľte pravdy a klamstvá o chudnutí Tlačiť E-mail

Jar konečne prichádza a s ňou aj to populárne obdobie všelijakej detoxikácie, nadšenej nádeje z nového chudnutia a upratovania pivníc, záhrad a duší..
Ambulancia klinickej výživy vám preto ponúka možnosť získať aktuálne, spoľahlivé a nezávislé informácie, aby ste vedeli, ako sa do toho chudnutia pustiť – a najmä, ako dosiahnuť skutočný a trvalý výsledok.

Na našej stránke postupne nájdete celé vybrané kapitoly z knihy dr. Igora Bukovského „Teraz to zíde – pravdy a klamstvá o chudnutí“, ktorá vyšla v roku 2009 a ktorá sa stala jedným zo základných štúdijných materiálov mnohých profesionálov aj amatérov. Teší nás táto dôvera a skutočnosť, že mnohé pasáže a myšlienky z knihy sa začali objavovať vo vyjadreniach a odporúčaniach kondičných trénerov, diétológov, výživových poradcov, ba aj lekárov. Ukázalo sa, že kniha, ktorá odkrýva mýty a klamstvá o obrovskej téme „Chudnutie“ je nesmierne dôležitá. Preto chceme dôležité a zaujímavé časti tejto knihy sprístupniť celej verejnosti a bezplatne.

V knihe „Teraz to zíde – pravdy a klamstvá o chudnutí“ nájdete aj ďalšie zaujímavé kapitoly, informácie, komentáre, odporúčania, tipy a triky..

Knihu si môžete kúpiť priamo tu.

A nezabudnite, že pevnú vôľu nepotrebujete! Ale to všetko už nájdete na našich stránkach..

Príjemné čítanie!

 

Príbehy

Pravdy a klamstvá

Hala-bala

 

Máte naozaj spomalený metabolizmus?
Ak si myslíte, že máte spomalený metabolizmus, vieme Vám to v spolupráci s laboratóriom SportMed v Bratislave profesionálne a bezbolestne zmerať, vyhodnotiť a nájsť pre Vás optimálne riešenie. Obráťte sa na nás.

 

 

 
E-LINE space