Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home arrow Objavili sme arrow Vegiwash
Vegiwash Tlačiť E-mail

Image

Pre tých, ktorí sa "trápia" umývaním ovocia a zeleniny, ale aj tak sú neistí, či teplá voda stačí, máme dobrý nápad:

skúste tento bio čistiaci prostriedok vyrobený na báze kokosového oleja, ktorý sa jednoducho používa a podľa údajov výrobcu pesticídy, fungicídy a všetky -cídy aj vosky odstraňuje veľmi účinne. Kúpil som si jeden a skúšam  ho :-)

Aby ste nemuseli každý kúsok ovocia umývať pred jedením zvlášť, skúste to urobiť takto: donesiete si domov napríklad nákup ovocia, tak všetky jablká, hrušky, citrusy a pod. vysypte do drezu, napustíte ho teplou vodou, pridajte Vegiwash a umyte všetko naraz. Potom opláchnite pod vlažnou vodoiu, dosucha utrite a uložíte do chladničky. A každý kúsok ovocia, ktorý vytiahnete, je už čistý :-)

Drobné ovocia ako napr. hrozno, tvrdé jahody, čerešne a pod. umývajte takto: ovocie vložte do mikroténového vrecka, ktoré napustíte teplou vodou a pridáte pár kvapiek Vegiwash. Vreckon uzavriete tým, že otvorený koniec niekoľkokrát zatočíte a všetko potom opatrne, ale dôkladne v zavretom vrecku "preperte". Špinavú vodu vylejte a ovocie potom ešte rovnakým spôsobom dvakrát opláchnite v čistej vlažnej vode.

Odporúčame umývať aj citrusy - ešte predtým, ako odstránite ich šupku.

Zloženie: voda, kokosové deriváty (povrchové - aktívne  látky), polysorbate 20

Vegiwash si môžete objednať napr. na stránke
www.biologika.sk
 
Igor Bukovský

 

© Ambulancia klinickej výživy

www.akv.sk

02/212 999 27

 


 

 
E-LINE space