Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home
Ohlasy na knihu "Návod na prežitie pre muža" Tlačiť E-mail


Kniha sa stala po nástupe do predaja v niekoľkých distribučných sieťach a obchodoch bestsellerom, ktorý prekonal aj Harryho Pottera aj DaVinciho kód! Smile

Ďakujem za Vašu čitateľskú dôveru a priazeň @

 

...a toto o knihe povedali tí, ktorých poznáte:

 

Milan Markovič:
"Múdra a potrebná knižka. Len aby sa našlo dosť múdrych ľudí, čo zistia, že sa bez nej nezaobídu!"

 

Milan Lasica:
"Pán doktor, kde ste boli doteraz?"
(oficiálne predstavenie knihy, Panta Rhei, Aupark, Bratislava, 21. novembra 2006)

 

Petr Novotný:
"Vážený pane doktore, moc děkuju za knížku, přečetl jsem ji jedním dechem! Opravdu paráda! Budu Vás všude doporučovat. ZDRAVÍM VELMI!"
(z mailu 24. feburára 2007)

 

Adela Banášová Tomášovi Bezdedovi:
"Toto si budeme spolu čítať Smile"
(spoločná autogramiáda Adely Banášovej a Mateja Cifru - autorov milej knižky "Veci, o ktorých viete pomerne málo" a Igora Bukovského, 6. december 2006 v predajni Svet knihy na Obchodnej ul. v Bratislave)

 

Daniel Hevier:
"Knihu som prečítal úplne fascinovaný a teraz ju už číta aj manželka..."
(oficiálne predstavenie knihy, Panta Rhei, Aupark, Bratislava, 21. novembra 2006)
Recenzia knihy od Daniela Heviera v Hospodárskych novinách

 

Boris Farkaš:
"Túto knihu by si mal prečítať každý muž, ktorému záleží na vlastnom zdraví."
(oficiálne predstavenie knihy, Panta Rhei, Aupark, Bratislava, 21. novembra 2006)

 

Dado Nagy:
"Aj vďaka tejto knihe som dnes (opäť raz) začal so systémom racionálnejšieho stravovania. Jem viac zeleniny - najmä paradajok, moje milované orechy..." 
Správa o knihe od Dada Nagya v rádiu VIVA

 

Lucia, 6.11. 2007
Vasa filozofia i pristup k tymto problemov sa mi velmi paci a co je najpodstatnejsie, aj pomaha. Pred rokom som mala zdravotne problemy, ci uz s traviacim ustrojenstvom, zlymi krvnymi vysledkami (dlhodobo zvysene leukocyty) ako aj nejakymi kilami navyse, a tak som si kupila Vasu knihu "Navod na prezitie muza" a bola som velmi milo prekvapena. Vase rady a odporucania, ktorymi som sa zacala riadit, mi priniesli pozitivny vysledok.

Po roku som si na novu a zdravu vyzivu, sport a celkovy "lifestyle" natolko zvykla, ze si uz teraz ani neviem predstavit zit inac. Nielenze sa mi dali do normalu vsetky zdravotne vysledky, ale aj moj subjektivny pocit je fantasticky.

Zelam Vam vela spokojnych pacientov a vela vela dobrych a zdravych napadov!

 

Ludovit, 12.7. 2007
Najviac ma zaujimali ranajky. Niekde som cital doktorov recept na ranajky, po ktorych vraj este o 14-tej hodine nemá problem, ak nestihol obedovat. Neveril som tomu, preto som to vyskusal a mozem potvrdit, ze to funguje. Niekto tu spomenul, ze také stravovanie je drahe. Aj mne to tak pripadalo, ked som tu knihu cital. Po tom, ako som jednotlive zlozky realne nakupil a nasledne orientacne pre seba spocital, co ma v priemere jedny ranajky budu stat som pochopil… Bezne som narychlo ranajkoval po ceste do prace – moje oblubene marmeladove sisky v pocte tri kusy, jedna za 8,90 Sk, teda spolu 26,70 Sk. Mna nasytili maximalne na cca 3 hodiny. Podstatne lacnejsie ranajky p.Bukovskeho dostatocne zasytia bez problemu na 5-6 hodin. Tato kniha mohla vyjst aj skor, ale aj tak dobre, hlavne je, ze vysla.
 
Ing. Miroslav Šimček, Česká republika 23.6. 2007
Obsahovo a štruktúrou vynikajúca kniha, zameraná na praktický život, čitateľná každému človeku dobrej vôle, ale predovšetkým odhaľujúca príčiny zdravotných problémov, ako aj následne ich riešenie. Upravil som svoju životosprávu a znížil váhu o 12 kg pohybom (kondičný bycikel a ranná chôdza), pritom žiadna diéta, len prechod na vločkový základ jedál a zvýšenie podielu ovocia a zeleniny o 120%,..  Strata bolestí chrbtice ukázala, že pričina mohla byť aj v preťažovaní ľadvín a pečene vysmážanými tukmi a alkoholom; oboje som vylúčil zo stravy. Knihe vďačím za pochopenie seba samého a jej zakúpenie bolo mojou najlepšou finančnou investíciou za posledných desať rokov.
 
Miro Korinek, 15.4. 2007
Kniha odpovedá na moje otázky, ktoré som si kládol už pred jej vydaním a pred tým ako som si ju prečítal. Myslím, že najviac osloví mužov v strednom veku a preto sa nedivím tomu, že sa na internete vyskytujú aj záporné reakcie. Životný štýl,zdravie a strava človeka patria do oblastí, kde je každý človek naslovo vzatý odborník. Dokonca aj lekári špecialisti na rôzne oblasti medicíny dávajú o výžive rozporuplné rady. Ja si však nechám poradiť od odborníka, ktorý sa venuje výžive profesionálne. Na knihe oceňujem okrem jej odbornej stránky aj to, že je písaná ľahkým a vtipným spôsobom. Ďakujem za ňu.
 
Gabriel Horváth:

týmto chcem zložiť poklonu ku knihe, ktorú som si pred nedávnom kúpil "Návod na prežitie pre muža". Táto kniha to sú perfektne sústredené informácie, ako skvalitniť život človeka. Som presvedčený, že je to jedna z najlepších investícií za knihu za posledné roky. Tá kniha zodpovedala veľmi veľa mojich otázok. A veľmi si vážim aj autorov prístup, ktorý je veľmi zaujímavý a vtipný , ale aj napriek tomu si zanechal didaktický charakter. Som hrdý, že autor tejto knihy je Slovák.
(z mailu 29. marca 2007)
 

Silvia O., Šaľa:

Nedávno som kúpila Váš "Návod na prežitie muža" svojmu priateľovi. Priznávam, zaujala ma natoľko, že som ju prečítala jedným dychom a závidím mu, že je tu niekto, kto mu radí ako byť fit.  Chcela by som Vás poprisiť o zostavenie podobnej publikácie aj pre ženy.
(z mailu 8. februára 2007)

 

rodina Franková:

Milý pán doktor Bukovský.

S potešením Vám musím oznámiť, že návod ako zlepšiť kvalitu života priemerného muža naozaj funguje. Najviac ma zaujali kapitoly o mozgu, mentálnom švihu a rakovine (to o tej rovnakej veľkosti oka po celý život ma fakt položilo hmm Smile). S tou mojou fyzičkou je to už horšie, načo toľké naliehanie Smile?

Vločky ma naštartujú na celý deň, už neviem, čo sú to „tradičné“ raňajky, ale klobásky mi ešte stále chutia.... Prosííím aspoň jednu mesačne Smile

(z mailu 18. januára 2007)


Božena O., Levice:
Chcem sa podakovat za noveho manzela, ktoreho mam doma...

Po precitani Vasej knihy, moj manzel zrazu objavil tofu, kesu orechy, lanove a tekvicove semiacka atd. atd.. Ranajky zaciname vlaznou vodou, vlockami, jogurtom atd. Na desiatu si rozoberieme kosik ovocia a na veceru nas nasa mudra hlava caka s nakrajanym cesnakom, ved ma protizapalove ucinky... Som stastna a vdacna za tu zmenu, ze mu zacalo zalezat na tom ako sa stravujeme a ako zijeme, pretoze ja som sa o presadenie zdraveho stylu pokusala celych 15 rokov a darilo sa mi to tazko. Vidite a co urobi jedna uzasne napisana kniha...

Ale, stavim sa s vami o 100 kg cucoriedok, ze keby tu knihu napisala zena, tak si ju nasi milacikovia ani len neprelistuju Smile
(z mailu 12. januára 2007)


Pavel (43 r.), Piešťany:
Dosiaľ som bol muž s jedálničkom tlačenka - rezeň - klobása, desiata a olovrant: čokoláda. Ježiško mi pod stromček doručil Vašu knihu "Návod na prežitie pre muža". A zahodil som cigarety a nabehol na nový stravovací režim. Držte prsty ... :) Ďakujem

(z mailu 27. decembra 2006)

Anka B., Prešov:
"Včera som si bola na pošte vyzdvihnúť Vašu knihu. Je to skvelá, úžasná vec... Objednala som ju síce pre manžela, ale budem prvá, kto si ju prečíta!"
(z mailu 7. decembra 2006)

 

Michal B., advokát:
"Dovoľte, aby som Vám poďakoval za Vašu knihu. Mal som dlhodobo problémy s raňajkovaním, ktoré mi pomohol vyriešiť Váš trik, ktorý som našiel v knihe. A Vaše "moderné raňajky" dokážem nielen zjesť, oni mi dokonca chutia!"
(z mailu 6. decembra 2006)

 
E-LINE space