Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home arrow Zaujímavosti arrow Uveďte sa do pohybu
Uveďte sa do pohybu Tlačiť E-mail

 

Bez ohľadu na to, či je jar a záhrady sú dávno vyhrabané alebo je stále zima, nájdite si príležitosť rozhýbať kosti. Tie svoje. Svalmi! Odložte zimné periny a výhovorky a zaraďte vyšší pohybový stupeň! Je načase pohnúť každým svalom, rozbúchať srdce a vytlačiť zo seba dáky liter potu! Keď sa do toho dáte, nezabudnite, že telesná aktivita musí byť primeraná, pravidelná a záťaž postupná. Behanie, prechádzky, chôdza do schodov, bicyklovanie, korčuľovanie na kolieskových korčuliach, turistika, plávanie, práce na záhrade I v domácnosti – to sú aktivity, pri ktorých budete nielen spaľovať energiu, ale aj:

Stále je viac ľudí v supermarketoch ako v lese a na lúkach. Stále z tých supermarketov vláčite koše plné sladkých, slaných a mastných blbostí. Dobrá správa je, že to nie je jediná radosť na svete! Nedajte sa oklamať!

A ešte jedna dobrá správa: proti vírusu TSN-1000 (“To-Sa-Nedá na 1000 spôsobov), ktorý postihuje na Slovensku viac ako 90% populácie, existuje protilátka – ASTD-1. Môžete si ju ale vyrobiť iba sami: hľadajte aspoň jeden spôsob, AKO SA TO DÁ! Za 45 minút denne nikde inde nezískate viac Smile

 
E-LINE space