Tel.: +421 2 212 999 27

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamom. Pre zobrazenie musíte mať aktivovaný JavaScript.

 

AKV - Ambulancia klinickej výživy

Home arrow Zaujímavosti arrow Výživa, informačný chaos a konečne niečo zmysluplné!
Výživa, informačný chaos a konečne niečo zmysluplné! Tlačiť E-mail

Nie, nie je pravda, že nevieme, čo má človek jesť, aby podporoval svoje zdravie! Nie je pravda, že "veda vôbec nevie", čo je zdravé a aká strava znižuje chorobnosť a predčasnú úmrtnosť na chronické degeneratívne ochorenia! Nie je pravda, že sme odkázaní na informačný chaos, ktorý šíria novodobí technošamani stojaci za pochybnými produktmi, spin"doktori" výživy na sociálnych sieťach a médiá plné bludov. A nie je pravda ani to, že pravda neexistuje.

Všetci, ktorí tvrdia, že sa usilujú podporovať úpravou výživy a stravovania zdravie ľudí na Slovensku, majú veľkú šancu pridať sa k celosvetovej iniciatíve, ktorú organizuje Dr. David Katz, spája názory a aktivity tých najväčších expertov a komunikátorov súčasnosti. Využime naplno aspoň tie poznatky, na ktorých sa dokážeme zhodnúť a ľudské zdravie sa môže zásadne zmeniť v priebehu jedinej generácie!
Ak chcete vedieť, ako sa môžete chrániť pred chorobami, ktoré zabíjajú v našej krajine a na celom svete najviac ľudí, tu nájdete tie najlepšie tipy a odporúčania, ktoré seriózna veda nahromadila a overila http://www.truehealthinitiative.org/

 

 

 

 

 

 

 
E-LINE space